Subota, 23.04.2011.

22:33

Krstajić: Dokazali da smo najbolji

Fudbaleri Partizana ocenili su da su pobedom nad Crvenom zvezdom pokazali da su još uvek najbolji tim u zemlji i da je kriza igre prošlost.

Izvor: B92, Beta

Default images

"Često smo osporavani u ovom delu sezone, te ne igramo dobro, te treba smeniti trenera, loša atmosfera u svlačionici".

"U stvari je sve suprotno od toga. Dokazali smo večeras da znamo da se nosimo sa pritiskom. Nije lako kad se boriš za titulu. Drago mi je da sam u poslednjem derbiju u karijeri zabeležio pobedu", rekao je kapiten Partizana Mladen Krstajić.

Ognjen Koroman je čestitao Partizanu na pobedi i dodao:

„Bili su bolji. U prvom poluvremenu smo još i dobro igrali, ali smo podbacili u nastavku. 'Presekla' nas je povreda Evandra, a Partizan je posle na iskustvo priveo meč kraju".

Do kraja prvenstva ostalo je još šest kola, a Partizan će pokušati da osvoji četvrtu uzastopnu titulu.

"Inspirisale su nas neke izjave rivala u danima pred utakmicu. Psihički se već osećamo kao da smo osvojili titulu, ali moramo to da potvrdimo u završnici prvenstva", rekao je igrač sredine terena Partizana Milan Smiljanić.

Golman Crvene Zvezde Boban Bajković izjavio je da ekipa ne sme da padne posle poraza u večitom derbiju.

"Nismo igrali kao u dosadašnjem toku sezone, pogotovo smo bili loši u drugom poluvremenu. Napucavali smo loptu bez potrebe, nema opravdanja za lošu partiju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: