Krstajić: Đurić sve uspehe prisvaja za ličnu promociju, a za neuspehe krivi nas

Izvor: Blic, 22.Dec.2011, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić: Đurić sve uspehe prisvaja za ličnu promociju, a za neuspehe krivi nas

Sportski direktor Partizana Mladen Krstajić sazvao je vanrednu konferenciju za štampu kako bi odgovorio na izjavu predsednika crno-belih Dragana Đurića koji je završetak jesenjeg dela sezone iskoristio da podseti na neuspehe sa početka sezone kada su eliminisani iz evropskih takmičenja.

Partizan će u drugi deo šampionata ući sa bodovnom prednošću od deset poena u odnosu na najbližeg pratioca, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << to nije bilo dovoljno Đuriću da bude zadovoljan pošto je okrivio sportski sektor kluba za neuspehe protiv Genka i Šamroka.

Vatra u Partizanu već duže vreme tinja, ali izgleda da će se u predstojećem periodu potpuno razbuknuti pošto je ovo svojevrsno repriza onoga što se dešavalo letos kada je Stanojević praktično bio smenjen sa mesta šefa stručnog štaba.

"Sve je stišano zbog javnosti, ali rat između predsednika i sportskog sektora je sve vreme trajao. Đurić za sve neuspehe krivi sportski sektor, a sve uspehe koristi za ličnu promociju", rekao je Krstajić.

Uskoro opširnije...

Povezane vesti: Stanojević: Drago mi je što sam sve vreme pod lupom Krstajić: Oni čuvaju svoje pozicije, a ne mene i Stanojevića Đurić odlazi, Babović u fotelji predsednika Stanojeviću otkaz, Milinković novi trener Partizana! Stanojević: Nije istina da je finansijska situacija u klubu stabilna

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstajić: Vreme je da skinemo maske...

Izvor: Mondo, 22.Dec.2011

..da vidimo ko voli Partizan, a ko ne! Ponovo zapaljivo u Humskoj. Na kritiku predsednika kluba odgovorio sportski direktor.

Nastavak na Mondo...

Ponovo sukob u Partizanu - Krstajić: Đurić sve uspehe prisvaja za ličnu promociju

Izvor: Blic, 22.Dec.2011

Sportski direktor Partizana Mladen Krstajić sazvao je vanrednu konferenciju za štampu kako bi odgovorio na izjavu predsednika crno-belih Dragana Đurića koji je završetak jesenjeg dela sezone iskoristio da podseti na neuspehe sa početka sezone kada su eliminisani iz evropskih takmičenja...Partizan...

Nastavak na Blic...

Mladen Krstajić, sportski direktor Partizana: Đuriću, gde su pare od LŠ?

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2011

Ni 10 bodova prednosti ispred Crvene zvezde i jesenja titula u prvenstvu Srbiji nisu smirili strasti u taboru Partizana. Sportski direktor Mladen Krstajić i predsjednik kluba Dragan Đurić nastavili su rat.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.