Krka je dobra, ali mi hoćemo pobedu

Izvor: RTS, 28.Dec.2014, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Krka je dobra, ali mi hoćemo pobedu"

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da će crno-beli učiniti sve da pobede Krku u Novom Mestu u nastavku borbe za plasman u plej-of Jadranske lige. Čitaj mi!

Povezane vesti 1 Pobeda Partizana u Novom Mestu, Mačvan briljirao

2 Zvezda nastavila seriju, pala Cibona

3 "Krka je dobra, ali mi hoćemo pobedu" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

4 Rimac: Idemo u goste najboljoj ekipi

5 Vujošević: Teško je, ali izborićemo plej-of

6 Metalac pobedio podgoričku Budućnost

7 Zvezda "uništila" Levski u Sofiji

8 Dangubić: Da nastavimo pobednički niz

9 Radonjić: Mnogo oscilacija, ali pobeda je najvažnija

10 "Budućnost zasluženo pobedila, ali te sudije..."

Košarka 1 Karte za Real od ponedeljka u prodaji

2 Golden stejt nastavlja da “gazi“, Minesota u “kanalu“

3 Pobeda Partizana u Novom Mestu, Mačvan briljirao

4 Zvezda nastavila seriju, pala Cibona

5 Kako zapušiti usta kritičarima?

"Analizirali smo ekipu Krke i spremili se za meč. Ova utakmica neće sigurno biti laka, a ono što nam posebno otežava stvari jeste i zdravstveni status naše ekipe. Ali borićemo se, igrači će sigurno učiniti sve da zabeležimo pobedu u za nas veoma značajnoj utakmici", rekao je Vujošević za klupski sajt.

Vujošević se u Novom Mestu vraća na klupu srpskog šampiona posle tri meča suspenzije zbog isključenja protiv Mega Leksa. 

On je kao najveću opasnost u timu Krke označio američke internacionalce – plejmejkera Malkolma Reja Armsteda i krilnog centra Kristofera Bukera.

"Slovenački prvak spada u red veoma organizovanih klubova i imaju veoma dobar tim, čiji su nosioci iskusni i kvalitetni igrači, potpomognuti sa nekoliko veoma talentovanih i mladih slovenačkih reprezentativaca. U sezonu su ušli sa velikim ambicijama, što su i pokazali na početku kada su beležili odlične rezultate. Međutim, u ovom, drugom delu sezone igraju promenjivo, sa dosta oscilacija", rekao je Vujošević.

Utakmica 15. kola Jadranske lige između Krke i Partizana igra se sutra od 21 sat.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.