Ovaj rezultat ABA lige ne ide na ruku Partizanu!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Dec.2014, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj rezultat ABA lige ne ide na ruku Partizanu!

Iako je tek prošlo nešto više od polovine sezone u regionalnom takmičenju, ukoliko crno-beli izbore plasman u plej-of sve je izvesnije da će se u polufinalu sastati sa Crvenom zvezdom

U prvom meču 15. kolu ABA lige, odigranom u nedelju, Budućnost je savladala Igokeu sa 87:72, čime se vratila na drugu poziciju na tabeli regionalnog takmičenja.

Podgoričani sada imaju skor od 12 pobeda i tri poraza, dok trećeplasirana Cedevita ima poraz više. Ovaj rezultat ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ide na ruku košarkašima Partizana, koji su trenutno na dobi četvrte pozicije sa Olimpijom i Cibonom sa skorom 8/7, a i ukoliko izbore plasman u plej-of crno-beli će najverovatnije u polufinalu ići na Crvenu zvezdu.

Do dvanaeste pobede u sezoni Podgoričane je predvodio Rejnolds sa 19 poena, dok je Šehović postigao 13, a Popović 12.

U ekipi iz Laktaša najbolji je bio Džons sa 15 poena, dok je Jorović zabeležio 14.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.