Izvor: RTS, 22.Maj.2022, 11:21

Košarkaši Partizana protiv Budućnosti za finale ABA lige

Košarkaši Partizana i Budućnosti odigraće "majstoricu" polufinala plej-ofa ABA lige i odlučiti ko će prvi u finale regionalnog takmičenja. Crno-beli dočekuju Podgoričane od 21 sat u dvorani "Aleksandar Nikolić", a tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.
"Napravljena je detaljna analiza svega što se dešavalo u prethodne dve utakmice, sa posebnim akcentom na poslednju u Podgorici koju je Partizan izgubio", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović za klupski sajt.

"Ono što je moja želja, s obzirom na to da smo do sada odigrali četiri utakmice protiv Budućnosti, dve u Beogradu i dve u Podgorici, da je bila izvanredna atmosfera i da je vladao pravi fer-plej. Voleo bih da bude tako i sada bez obzira što utakmica ima ogroman značaj jer pobednik ide u finale."
Pozivam navijače Partizana da dostojanstveno isprate utakmicu, da pomognu našem timu sa dozom onoga što je i do sada krasilo utakmice, a to je odnos prema svim ljudima iz Budućnosti, dodao je trener crno-belih.
"Što se same utakmice tiče, izanalizirali smo i mislim da će ekipa biti spremna da odigra dobar meč", poručio je Obradović.
U drugom polufinalu igraju Crvena zvezda i Cedevita Olimpija i tamo je rezultat 1:1.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.