Obradović: Da budemo dostojanstveni i pobedimo; Džikić: Bez imalo straha, do poslednjeg daha

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2022, 13:52

Obradović: Da budemo dostojanstveni i pobedimo; Džikić: Bez imalo straha, do poslednjeg daha

Napravljena je detaljna analiza svega što se dešavalo u prethodne dve utakmice, sa posebnim akcentom na poslednju u Podgorici koju je Partizan izgubio, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči majstorice polufinala plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti.

Crno-beli dočekuju Podgoričane sutra uveče od 21 sat u dvorani Aleksandar Nikolić.

"Ono štp je moja želja, s obzirom da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smo do sada odigrali četiri utakmice protiv Budućnosti, dve u Beogradu i dve u Podgorici, da je bila izvanredna atmosfera i da je vladao pravi fer-plej. Voleo bih da bude tako i sada bez obzira što utakmica ima ogroman značaj jer pobednik ide u finale", izjavio je Obradović za klupski sajt.

Pozivam navijače Partizana da dostojanstveno isprate utakmicu, da pomognu našem timu sa dozom onoga što je i do sada krasilo utakmice, a to je odnos prema svim ljudima iz Budućnosti, dodao je trener crno-belih.

"Što se same utakmice tiče, izanalizirali smo i mislim da će ekipa biti spremna da odigra dobar meč", poručio je Obradović.

Džikić: Bez imalo straha, do poslednjeg daha

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je da bi voleo da njegova ekipa u predstojećoj majstorici protiv Partizana igra bez imalo straha i do poslednjeg daha.

"Cela sezona staje u ovih 40 minuta u nedelju veče. Znamo šta nas očekuje, znamo šta treba da se uradi. Ispred naše dvorane stoji grafit: Bez imalo straha, do poslednjeg daha. E, tako bih voleo da odigramo u nedelju veče, da damo sve od sebe, pa kako bude",rekao je Džikić.

Marko Jagodić-Kuridža je naveo da u njegovom timu ima dosta iskusnih igrača koji su odigrali veliki broj plej-of serija i završnica takmičenja i da veruje da im je "iskustvo jača strana".

"Mislim da znamo šta nas očekuje u trećem, odlučujućem meču. Ne verujem da ni mi, ni oni možemo nešto previše da promenimo u odnosu na prva dva meča. Treba da damo sve od sebe kako bismo došli do pobede i finala ABA lige. Sve ostalo je, na kraju, nebitno", rekao je srpski reprezentativac.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.