Izvor: RTS, 05.Jan.2022, 17:15

Koronavirus i u Partizanu, zaraženi Dangubić i Avramović

Košarkaši Partizana Nemanja Dangubić i Aleksa Avramović pozitivni su na koronaviris, saopštili su crno-beli.
Kako se navodi, prisustvo koronavirusa je registrovano i kod jednog člana medicinskog tima.

"Na redovnom testiranju, obavljenom u utorak, 4. januara, pozitivni na koronavirus su bili Aleksa Avramović i jedan član medicinskog tima. Odmah po dobijanju rezultata, oni su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << upućeni u izolaciju. Na ponovljenom testu, koji je obavljen jutros, pozitivni nalazi su potvrđeni, a pozitivan na prisustvo koronavirusa jutros je bio i Nemanja Dangubić, koji je takođe u izolaciji i sutra ujutru će uraditi kontrolni test", navodi se u saopštenju Partizana.
Crno-beli dodali su da niko od ljudi kod kojih je registrovano prisustvo koronavirusa, nema teže simptome i "generalno se osećaju dobro".
Srpski klub večeras od 18.45 igra utakmicu 15. kola ABA lige protiv Splita.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.