Korona i u Partizanu

Izvor: B92, 05.Jan.2022, 16:30

Korona i u Partizanu

KK Partizan obavestio je javnost da je kod košarkaša Nemanje Dangubića i Alekse Avramovića registrovano prisustvo koronavirusa.

Takođe, prisustvo virusa Kovid 19 je registrovano i kod jednog člana medicinskog tima.

Na redovnom testiranju, obavljenom u utorak, 4. januara, pozitivni na virus Kovid 19 su bili Aleksa Avramović i jedan član medicinskog tima. Odmah po dobijanju rezultata, oni su upućeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u izolaciju.

Na ponovljenom testu, koji je obavljen jutros, pozitivni nalazi su potvrđeni Aleksi Avramoviću i članu medicinskog tima. Takođe, pozitivan na prisustvo virusa Kovid 19, jutros je bio i Nemanja Dangubić koji je upućen u izolaciju i sutra ujutru će uraditi kontrolni test.

"Niko od ljudi kod kojih je registrovano prisustvo virusa Kovid 19 nema teže simptome i generalno se osećaju dobro. Svi ostali članovi tima i stručnog štaba, bili su negativni na prisustvo virusa Kovid 19 nakon današnjeg testiranja. KK Partizan NIS će o zdravstvenom stanju ekipe nastaviti da blagovremeno obaveštava javnost", navode iz kluba.

Crno-beli u četvrtak, od 18:45 igraju utakmicu 15. kola ABA lige protv Splita.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Korona u Partizanu: Avramović i Dangubić pozitivni

Izvor: N1 televizija, 05.Jan.2022

Košarkaši Partizana Nemanja Dangubić i Aleksa Avramović zaraženi su virusom korona, potvrdili su crno-beli.

Nastavak na N1 televizija...

Koronavirus i u Partizanu, zaraženi Dangubić i Avramović

Izvor: RTS, 05.Jan.2022

Košarkaši Partizana Nemanja Dangubić i Aleksa Avramović pozitivni su na koronaviris, saopštili su crno-beli. . Kako se navodi, prisustvo koronavirusa je registrovano i kod jednog člana medicinskog tima..."Na redovnom testiranju, obavljenom u utorak, 4. januara, pozitivni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.