Konačno progovorio moćni Leonardov menadžer: PAOK otpao 90 odsto, ima ponude iz Nemačke i Engleske

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno progovorio moćni Leonardov menadžer: PAOK otpao 90 odsto, ima ponude iz Nemačke i Engleske

Kontroverzni Dimitrij Seljuk koji zastupa Jaju Turea potvrdio da Brazilac ima otkupnu klauzulu i da je pričao sa rukovodstvom Partizana

Ide- ostaje, ide - ostaje… Već nedeljama traje klackalica oko sudbine Partizanovog najboljeg igrača Leonarda, a sada je prvi u javnost izašao i njegov menadžer. Dimitrij Seljuk. Ime poznato u celoj fudbalskoj Evropi. Kontroverzni agent i čovek koji vodi karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Jaje Turea. Poznat po onim žestokim verbalnim okršajima sa Pepom Gvardiolom.

Seljuk zastupa Leonarda i za grčke medije je pričao o mogućnosti da Leo pojača PAOK u ovom prelaznom roku kao što su neki mediji iz Soluna jutros zatalasali fudbalsku javnost.

Iliev garantuje: Dajem ostavku ako Leonarda prodamo za manje od 5.000.000 evra!  

Ali od Leonardove selidbe među grčke crno-bele izgleda da nema ništa. Makar se to može zaključliti iz Seljkuovih reči. Navijači Partizana mogu da budu spokojni. Makar do leta… Tako nešto je Ivica Iliev i najavio, a ovo je prilično jaka potvrda njegovih reči,

“Postoji interes iz PAOK-a, ali ne postoji zvanična ponuda. Nikad ne reci nikad, ali 90 odsto neće doći u PAOK. Danas sam pričao sa ljudima iz Partizana i oni ne žele da ga prodaju u ovom prelaznom roku. Ipak, imam papire u rukama koje neću iskoristiti sada već sledećeg leta kada se klub neće pitati ništa jer Leo ima otkupnu klauzulu. Imam ponude iz Engleske i Nemačke za njega”, rekao je Seljuk našim grčkim kolegama u Solunu.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.