Konačno dobre vesti za Partizan!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno dobre vesti za Partizan!

Posle svih pesimističkih najava i vesti koje su prethodnih dana i nedelja opisivale stanje u kojem se trenutno nalazi KK Partizan, poslednji radni dan tekuće nedelje doneo je nešto pozitivno crno-belima.

Košarkaški klub Partizan odavno se nalazi u velikim finansijskim problemima koji su u minuloj sezoni ostavili velikog traga na rezultate najtrofejnijeg kluba u Srbiji i regionu.

Crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su ostali bez i jednog trofeja a odmah po završetku sezone nosioci igre su krenuli nekim drugim putevima, dok su Partizanu ostali problemi i pesimističke prognoze.

Danima i nedeljama unazad postavlja se pitanje da li će crno-beli uspeti da prevaziđu krizu tokom koje neće moći da računaju na pomoć prijatelja o čemu je već bilo reči početkom nedelje.

U moru turobnih vesti pojavila se i jedna vrlo dobra, ona koja se tiče finansija, odnosno sponzorstva kompanije NIS. Premda se još uvek radi o nezvaničnoj informaciji, Naftna industrija Srbije donela je odluku da i naredne sezone ostane generalni sponzor KK Partizan!

Predstavnici Partizana i čelnici NIS-a potpisali su 2013. godine trogodišnji ugovor, a tada se spekulisalo da će crno-beli od njega prihodovati 2.7 miliona evra.

Činjenica je da u sezoni koja sledi NIS neće uplatiti očekivanu sumu na račun KK Partizan jer je došlo do odustajanja od Evrokupa, ali će svaka finansijska pomoć biti od velkog značaja klubu kojem preti gašenje.

Trener Partizana Duško Vujošević odavno je apostrofirao finansijski značaj ugovora sa NIS-om, ali je u isto vreme isticao da novac koji generalni sponzor uplaćuje u potpunosti odlazi na servisiranje reprograma duga za porez.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Krilni centar na probi u Partizanu

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015

Trener KK Partizan NIS Duško Vujošević u ponedeljak će obaviti prozivku pred početak priprema za novu sezonu a među okupljenim igračima naći će se i krilni centar koji je prethodnu sezonu proveo u rumunskom Gas Metanu...Šef stručnog štaba aktuelnog vicešampiona Srbije u ponedeljak će obaviti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.