Krilni centar na probi u Partizanu

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krilni centar na probi u Partizanu

Trener KK Partizan NIS Duško Vujošević u ponedeljak će obaviti prozivku pred početak priprema za novu sezonu a među okupljenim igračima naći će se i krilni centar koji je prethodnu sezonu proveo u rumunskom Gas Metanu.

Šef stručnog štaba aktuelnog vicešampiona Srbije u ponedeljak će obaviti prozivku pred početak priprema za novu sezonu u koju crno-beli ulaze sa mnogo problema.

Finansijska kriza >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uslovila je osipanje ekipe pa su gotovo svi nosioci igre iz prethodne sezone spakovali kofere što trenera Duška Vujoševića stavlja u nezavidan položaj.

Strateg Partizana najavio je da crno-beli neće moći da oforme šampionsku ekipu, a pitanje je kakvu će uopšte ekipu uspeti da sastave za predstojeću sezonu. Do sada je doveden samo perspektivni centar Miloš Koprivica ali bi na probu trebalo da stignu još neki igrači.

Pored mladog Andreje Stevanovića iz Napretka na prozivci će se pojaviti i Nikola Silađi (23, 205 sm), bivši omladinski reprezentativac Srbije koji je 2010. godine izabran u najbolju petorku Evropskog prvenstva.

Momak koji igra na poziciji krilnog centra prethodnu sezonu je proveo u rumunskom Gas Metanu a pored tog kluba branio je boje FMP-a, Radničkog iz Kragujevca i Radničkog iz Beograda.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NASTAVLJA SE OSIPANJE: Još jedan prvotimac napušta Partizan

Izvor: HotSport.rs, 15.Avg.2015, 12:20

Sve je manje igrača koji su završili prethodnu sezonu u Partizanu među onima koji će započeti novu pošto će posle Pavlovića, Milosavljevića, Mačvana, Milutinova, Bezbradice i Daloa ekipu ipak napustiti i Andreja Milutinović.. . Naime, bez obzira što nekadašnji mladi reprezentativac ima ugovor...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.