Konačno, derbi pred punim Pionirom, traži se karta više! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2018, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno, derbi pred punim "Pionirom", traži se karta više! (foto)

Partizan večeras dočekuje Crvenu zvezdu u okviru drugog meča polufinala plej-ofa Super lige.

Za razliku od prvog duela kada je Crvena zvezda dočekala Partizan pred skoro praznim "Pionirom", danas je sasvim drugačija slika.

Crno-beli jure prednost Crvene zvezde, dok ekipa Milenka Topića ima meč loptu za plasman u finale plej-ofa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Super lige, a večeras će gosti imati težak zadatak jer je hala ispunjena skoro do poslednjeg mesta.

Pored toga, traži se karta više ispred "Pionira", izgleda da će mnogi ostati bez nje.

Policija kontroliše frakcije navijača Partizana, ogromno je obezbeđenje u ovom trenutku, tako će biti i do kraja utakmice.

Navijača Crvene zvezde večeras ima, ali nisu na svom uobičajenom mestu.

foto: sportske.net/Pavle Knežević
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Partizana se oglasio na Tviteru: "Čestitke igračima, sada povratak na vrh!"

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2018, 00:12

Ostoja Mijailović se oglasio nakon ispadanja Partizana u Super ligi...Sezona je završena za KK Partizan...Oni su noćas porazom od Crvene zvezde odigrali poslednju utakmicu, izgubili su seriju sa 2:0, pa ekipa Milenka Topića ide u finale...To navijači crno-belih ne shvataju previše razočaravajuće,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.