Kome smetaju navijači Partizana u Nikšiću?

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jan.2016, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kome smetaju navijači Partizana u Nikšiću?

Crno-beli i dalje ne mogu da shvate potez čelnika Sutjeske

Mešanje politike u sport na najgrublji mogući način. Uprava Sutjeske se, ipak, nije obazirala na sportske norme, već se odlučila na krajnje nepopularnu, pa i nerazumnu odluku da bez vidljivog razloga zabrani navijačima Partizana da prisustvuju večerašnjem susretu u 18. kolu Jadranske lige. Crno-beli u konfuziji. Pitaju se: Zašto?

Saopštenje crno-belih prenosimo u celosti.

"KK >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizan NIS se ponosi činjenicom da za njega navijaju ljudi širom regiona i smatra gest domaćina današnjeg meča na prvom mestu nekorektnim prema velikom broju ljubitelja crno-belih boja iz Nikšića i drugih gradova Crne Gore. 

Sportsko nadmetanje KK Sutjeska i KK Partizan NIS koje će se večeras održati u Nikšiću, prethodnih dana je imalo nekorektnu uvertiru od strane rukovodstva KK Sutjeska u vidu odluke o zabrani ulaska u halu svim navijačima koji na sebi budu imali obeležija Partizana. Sa velikim ponosom na armiju navijača iz Crne Gore kojima je crno-bela boja u srcu, KK Partizan NIS postavlja pitanje kome i zbog čega smetaju obeležja Partizana u gradu koji je poznat po tome da u njemu živi veliki broj navijača našeg kluba?

Zbog svega što predstavlja u svetu košarke, KK Partizan NIS je magnet za navijače u svim dvoranama u kojima se igra ABA liga. Tim pre, klub smatra veoma nekorektnom odluku da se ljubiteljima košarke, navijačima Partizana, uskrati pravo da uživo prate tim za koji navijaju, a koji dolazi u njihov grad posle mnogo godina".

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.