KK Partizan: Kome smetaju naša obeležja?

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2016, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Partizan: "Kome smetaju naša obeležja?"

Košarkaški klub Partizan NIS zatražio je od predstavnika KK Sutjeska da objasne kome u Nikšiću smetaju obeležja kluba iz Humske.

Utakmica 18. kola regionalne košarkaške lige između KK Sutjeska i KK Partizan NIS dobila je uvertiru koja nema veze sa košarkom i svim onim vrednostima koje bi sport generalno trebalo da reprezentuje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Organizator večerašnje utakmice izrekao je zabranu ulaska u dvoranu onima koji sa sobom ponesu obeležja košarkaškog kluba Partizan što je izazvalo reakciju kluba iz Humske.

"Sa velikim ponosom na armiju navijača iz Crne Gore kojima je crno-bela boja u srcu, KK Partizan NIS postavlja pitanje kome i zbog čega smetaju obeležija Partizana u gradu koji je poznat po tome da u njemu živi veliki broj navijača našeg kluba?" stoji na sajtu KK Partizan NIS.

Crno-beli navode da zbog svega što klub predstavlja u svetu košarke Partizan na navijače deluje kao magnet širom bivše SFRJ.

"Tim pre, klub smatra veoma nekorektnom odluku da se ljubiteljima košarke, navijačima Partizana, uskrati pravo da uživo prate tim za koji navijaju a koji dolazi u njihov grad posle mnogo godina" dodaje se u saopštenju Partizana.

Utakmica 18. kola regionalne košarkaške lige između Sutjeske i Partizana zakazana je za 21 čas a meč će imati ogroman značaj za obe ekipe koje se bore za opstanak.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.