Koliko vrede fudbaleri Partizana i Zvezde?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2016, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko vrede fudbaleri Partizana i Zvezde?

Ako bismo gledali tabelu, onda je favorit Crvena zvezda (ima neverovatnih 29 bodova više), ako bismo se držali tradicije u mečevima u Humskoj u poslednjih nekoliko sezona onda je prednost na strani crno-belih, ali... Kada se igra svetkovina srpskog fudbala, večiti derbi, pravila ne postoje. Sve se to briše kada sudija Glođović u subotu od 17 časova bude dao znak da meč može da počne jubilarno 150. odmeravanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << snaga beogradskih crno i crveno-belih. Na papiru, fudbaleri Crvene zvezde i Partizana imaju skoro identičnu vrednost.

Prema proceni specijalizovanog sajta "Transfermarkt", vrednost crno-belih je 22.750.000 evra, dok crveno-beli vrede 450.000 manje. Međutim, samo Andrija Živković, koji je već sada bivši fudbaler Partizana, ima tržišnu vrednost 7.000.000, tako da onda možemo da kažemo da igrači sa "Marakane" vrede mnogo više.

Očekivana startna postava Crvene zvezde na svetskom tržištu vredi skoro duplo više od Partizanove koja bi trebalo da istrči u 150. večitom derbiju. Zvezdinih 11 startera vredi 15.350.000 evra, dok bi Tomićevih 11 vredi samo 7.800.000. Najskuplji igrač koji će u subotu da istrči na travnati teren stadiona Partizana je Marko Grujić koji je procenjen na samo 3.000.00 evra. Kažemo samo jer ga je Liverpul zimus kupio za 7.000.000 evra.

Najskuplji igrač Partizana je Darko Brašanac, koji je procenjen na 2.250.000 evra, dok Alen Stevanović vredi 1.400.000. Od osalih izabranika Ivana Tomića, milion vredi još samo Miroslav Vučlićević, dok su ostali ispod te sume. Kod crveno-belih samo trojica ne vred više od milion evra, a to su najstariji igrači: Aleksandar Luković, Savo Pavićević i Damir Kahriman.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premije u Humskoj: Pobedite Zvezdu i zaradite po 2.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2016

Rukovodstvo Partizana dodatno motiviše igrače Ivana Tomića..Čelnici Partizana rešili su da se isprse u nameri da motivaciju u ekipi pred 150. večiti derbi podignu na najvišu moguću tačku. Na sednici Radne grupe, koja rukovodi crno-belima, u petak je odlučeno da igrači Parnog valjka budu specijalno...

Nastavak na MozzartSport.com...

NAJAVA DANA (petak, 27. februar): Derbi u Humskoj i Madridu u Trostrukom superparu! Dvojka na Čelsi čak 2,70

Izvor: MozzartSport.com, 27.Feb.2016, 11:11

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama..Prvo večiti derbi, pa sve ostalo. Jubilarni 150. prvenstveni okršaj između Partizana i Crvene zvezde centralni je događaj dana među zeljubljenicima u sport, a osim susreta...

Nastavak na MozzartSport.com...

(BLOG UŽIVO) NAJVEĆI PRAZNIK SRPSKOG FUDBALA: Partizan i Crvna zvezda igraju 150. prvenstveni derbi

Izvor: Kurir, 27.Feb.2016

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde od 17 sati igraju jubilarni 150. prvenstveni večiti derbi...Crno-beli su domaćini utakmice koja se igra u okviru 24. kola Superlige Srbije...Ostanite uz Kurir sport i saznajte prvi sve detalje o najvećoj svetkovinu srpskog fudbala...11:56 - Ukupno 239. derbi..Crno-beli...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.