(BLOG UŽIVO) NAJVEĆI PRAZNIK SRPSKOG FUDBALA: Partizan i Crvna zvezda igraju 150. prvenstveni derbi

Izvor: Kurir, 27.Feb.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(BLOG UŽIVO) NAJVEĆI PRAZNIK SRPSKOG FUDBALA: Partizan i Crvna zvezda igraju 150. prvenstveni derbi

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde od 17 sati igraju jubilarni 150. prvenstveni večiti derbi.

Crno-beli su domaćini utakmice koja se igra u okviru 24. kola Superlige Srbije.

Ostanite uz Kurir sport i saznajte prvi sve detalje o najvećoj svetkovinu srpskog fudbala.

11:56 - Ukupno 239. derbi

Crno-beli i crveno-beli na stadionu u Humskoj igraju 150. prvenstveni duel, a ukupno će to biti 239. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << večiti derbi. Najbolji srpski klubovi su 35 puta igrali u okviru kupa i još 54 utakmice u raznim drugim takmičenjima. U ukupnom skoru Crvena zvezda je slavila 106 puta, a Partizan 75, uz 57 remija. Gol razlika je 375:316 u korist Crvene zvezde.

11:46 - Statistika na strani Zvezde

U prethodnih 149 prvenstvenih duela više uspeha imali su crveno-beli. Zvezda je slavila 61 put, Partizan ima 44 trijumfa, uz 44 nerešena ishoda. Gol razlika je takođe na strani crveno-belih, dali su 215 golova i primili 182.

11:42 - Sudija glavnog meča Vlado Glođović

Prvi put posle dužeg perioda pravdu u večitom prvenstvenom derbiju neće suditi Milorad Mažić. Sudija iz Vrbasa sudio je poslednjih devet duela Partizana i Crvene zvezde, a ovog puta sudiće njegov sugrađanin Vlado Glođović.Glavni arbitar i njegovi saradnici, pomoćnici Nemanja Petrović i Uroš Stojković, četvrti sudija Dejan Petrović, prvi dodatni sudija Aleksandar Vasić i drugi dodatni sudija Dejan Santrač, biće akteri 150. večite priče u opremi specijalno dizajniranoj za ovu priliku: plavim dresovima, crnim šortsevima i prvi put u našem fudbalu, kada se radi o arbitrima, plavim štucnama.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(VIDEO) STRANCI OBELEŽILI SRPSKI DERBI: Zvezda posle preokreta pobedila Partizan u 150. meču večitih

Izvor: Kurir, 27.Feb.2016

Fudbaleri Crvene zvezde su kao gosti u Humskoj pobedili Partizan u 150. "večitom derbiju" - 2:1 (2:1)...Sva tri gola postigli su stranci, i to u periodu od samo 15 minuta. Crno-beli su poveli preko defanzivca iz Obale Slonovače Sedrika Gogue u 18. minutu, izjednačio je Argentinac Luis Ibanjez u 25,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.