Ko prenosi Zvezdu, Partizan i TSC? Ovo je kompletna šema!

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2020, 17:56

Ko prenosi Zvezdu, Partizan i TSC? Ovo je kompletna šema!

Sve je poznato - tri utakmice, ukupno pet TV prenosa.

Fudbalsku sedmicu koja je upravo započela obeležiće nastupi naših klubova u kvalifikacijama za evropska takmičenja.

Prva na scenu izlazi Crvena zvezda, koja će se u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sastati sa ekipom Omonije u Nikoziji. Utakmica na Kipru počinje u sredu u 17 časova, uz direktan prenos i na RTS 1 i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na TV Arena Sport 1. Program iz studija posvećen ovoj utakmici na RTS-u će početi petnaest minuta ranije, a na Areni Sport već u 16 časova.

Dan kasnije, u četvrtak od 19 časova, Partizan gostuje moldavskoj ekipi Sfintul George, a TV prenos su takođe obezbedili i RTS 1 i Arena Sport 1. Kada je u pitanju program iz studija pre meča, na RTS-u će početi u 18:50, a na Areni Sport u 18 časova.

Treći naš predstavnik je ekipa TSC-a iz Bačke Topole, koja će u Senti dočekati rumunski FCSB. Njihov duel zakazan je za četvrtak u 21 čas, a TV prenos ćete moći da gledate na RTS 2.

Dakle, imaćete sve uslove da nesmetano pratite mečeve naših klubova na evro-sceni, naravno i na našem sajtu ćete imati sve neophodne informacije, a nama ostaje da im poželimo sreću i plasman u naredne runde takmičenja.

-
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.