Kleo: Volim život u Beogradu

Izvor: Blic, 16.Sep.2010, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kleo: Volim život u Beogradu

Odgovarajući na pitanja čitalaca magazina „Puls“, Brazilac Kleo, koji je uveo Partizan u Ligu šampiona, otkrio je kako mu se dopada život u srpskoj prestonici.

- Volim Beograd. Kad imam slobodnog vremena, idem sa svojim sinom u šoping centre, šetamo se pored reke, ne radim ništa drukčije od ostalih ljudi. Odem nekad do Pariza, ali to je samo kad imam vremena, a nemam ga mnogo.

Najbitnije mi je, u stvari, da što više vremena provodim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa sinom. Najteže je to što sam daleko od doma i od jednog dela svoje porodice, od roditelja i prijatelja. Veoma je teško ponekad, ali ako želim da igram fudbal, moram da ostanem ovde. I ovde je dosta slično. Ljudi su otvoreni, komunikativni i sve je super, ali skoro svaki dan kad ostanem sam, rasplačem se. A uskoro će moji mama, tata i sestra doći ovde kod mene, pa se tome baš radujem. I mom sinu i ženi dopada se da žive u Srbiji. Moja supruga uglavnom je okupirana sinom. Sve vreme je s njim i sada počinje da uči engleski. Ide u školu svako jutro. Mora da radi nešto, da se kreće da ne bi stalno bila kod kuće. Nije joj trenutno baš najlakše, ali se prilagođava, a ja sam s njima koliko god mogu.

Sluša Cecu

Kao i svi njegovi sunarodnici, Kleo ima ritam u krvi, pa otkriva svoju plej listu ovdašnjih hitova:

- Naravno, znam i neke srpske pevače i pevačice. Volim da slušam tu muziku. Ne razumem ništa šta pevaju, ali volim da slušam. Na primer, Šako Polumenta i Ceca - njih volim da slušam.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Fudbal,   Liga Šampiona,   Pariz

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.