Kladionice: Partizan možda prođe u TOP 16, Zvezda autsajder

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Okt.2013, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladionice: Partizan možda prođe u TOP 16, Zvezda autsajder

Svetske kladionice izbacile su kvote uoči početka Evrolige. Prema njihovom mišljenju šampion ABA lige Partizan boriće se za četvrto mesto u A grupi, zajedno sa ukrajinskim Budiveljnikom, dok je iza ova dva tima samo francuski Nanter. Prva tri mesta su već namenjena moskovskom CSKA, Barseloni i Fenerbahče Ulkeru i to tim redom.
(FOTO: Sportski žurnal)
Zanimljivo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Crvena zvezda je prema mišljenju bukmejkera u D grupi autsajder, za nju je „rezervisana“ šesta pozicija. Kladionice su gotovo sigurne da će u TOP 16 iz ove grupe u narednu fazu proći sledećim redom: Panatinaikos, Makabi, Laboral Kuća i Lokomotiva Kubanj, dok su šanse Lijetuvos Ritasa i Crvene zvezde mizerne.
Ipak, u igri „pobednik Evrolige“, Crvena zvezda je bolje kotirana od Partizana. To jasno govori da su kladioničari procenili da je grupa u kojoj su crveno-beli dosta teža od Partizanove.
Glavni favorit za osvajanje titule je Real Madrid (4,75), slede CSKA Moskva (5), Barselona (5,5), Fenerbahče Ulker (8), Panatinaikos (9), Olimpijakos (10). Iz prikrajka šansu traže Makabi (21), Anadolu Efes (25), Galatasaraj (31)…
Veliko iznenađenje bi bilo da do titule stignu Montepaski Sijena ili Laboral Kuća (41), Unikaha (51), Armani (71), Lokomotiva Kuban (81). Potom sledi grupa timova koji bi osvajanjem titule prvaka Evrope napravili senzaciju: Lijetuvos Ritas, Žalgiris i Bajern Minhen (101), Crvena zvezda i Bamberg (201), Partizan, Budivljenik, Strazbur i Nanter (301) i najveći autsajder Zelena Gora (501).
Što se tiče mečeva prvog kola najneizvesniji duel se, prema objavljenim kvotama, očekuje baš u beogradskoj Kombank areni, gde se sastaju Crvena zvezda i Lokomotiva Kuban. Kvota na pobedu bilo kog od ovih timova je 1,88!
Naravno, Barselona je veliki favorit protiv Partizana i pobeda na njih plaća 1,03, dok eventualni trijumf crno-belih donosi kvotu 11. Hendikep za ovaj meč je 16,5 startnih poena za srpskog predstavnika.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Moskva

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.