Kidnapovan bivši fudbaler Partizana!

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 15:34

Kidnapovan bivši fudbaler Partizana!

Napadač Al Itihada iz Tripolija Muhamed Zabija kidnapovan je u rodnoj Libiji.

kako prenose tamošnji mediji, on je otet od strane oružane grupe Gneva Al-Kakli pre nekoliko dana. Pored njega je kidnapovan i umetnik Aser Bahir, ali je on u međuvremenu pušten.

Zabijin stric je potvrdio ovu vest, a razlozi otmice još uvek nisu poznati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Mnogi prijatelji me pitaju da li je istinita informacija o kidnapovanju zvezde Al Itihada, Mohameda Zabije... Da, nismo u kontaktu sa njim još od četvrtka", rekao je on.

Zabija je tokom karijere igrao i za Partizan u periodu od 2012. do 2013. godine gde je na četiri utakmice postigao jedan gol.

Tokom karijere je igrao još i za Askat, Al Itihad, Al Arabi, Kabalije, Orana, Esperanse...

Bio je šampion u Srbiji i Tunisu, kao i najbolji strelac u Alžiru. Za Libiju je odigrao 25 utakmica i postigao šest golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.