Kecman i Peković: Propustili smo šansu da napravimo brejk

Izvor: TvojPortal.com, 24.Nov.2011, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecman i Peković: Propustili smo šansu da napravimo brejk

Izvor: pressonline
Košarkaši Partizana Dušan Kecman i Nikola Peković smatraju da je srpski šampion imao veliku priliku da savlada Efes na Bosforu, ali da sad nema plakanja nad propuštenom šansom jer ih očekuju teške utakmice protiv Hemofarma u Jadranskoj ligi i Makabi u Evroligi.


Kecman kaže da je treća četvrtina bila ključna jer crno-beli nisu dali poen do poslednja tri minuta treće deonice.
- Ni oni nisu imali neku igru, nego smo im mi, eto, davali šansu za lagane poene. Imali smo šansu da spustimo na tri poena, međutim Anđušićeva trojka je izašla iz koša, oni su odmah uzvratili trojku i umesto da bude minus tri, bilo je minus devet. Do kraja utakmice nismo uspeli da se približimo, šta je tu je, idemo dalje, prva šansa da se napravi još jedan brejk je propuštena, ali ostaje nam da se spremamo za naredne utakmice, pre svega Hemofarm u Jadranskoj ligi i za Makabi u četvrtak - zaključio je Kecman.
Opsirnije procitajte na ovom linku

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.