Kazne za večite?

Izvor: RTS, 07.Nov.2013, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazne za večite?

Zaseda disciplinska komisija FSS. Očekuje se da budu doneta odluka o kaznama za Partizan i Crvenu zvezdu nakon nemilih scena na poslednjem 145. večitom derbiju na Stadionu Crvene zvezde.

13.50 - Počela je sednica disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Da podsedimo. Zbog ponašanja navijača i incidenata na 145. " >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << večitom derbiju", Zajednica klubova Superlige Srbije suspendovala je stadione večitih rivala - Crvene zvezde i Partizana. Suspenzija će važiti do odluke Disciplinske komisije FSS-a.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kazne za večite na čekanju

Izvor: RTS, 07.Nov.2013

Završena je sednica disciplinske komisija FSS. Nije doneta konačna odluka o kaznama za Partizan i Crvenu zvezdu nakon nemilih scena na poslednjem 145. večitom derbiju na Stadionu Crvene zvezde. Klubovima dat dodatni rok da dopune izveštaje. Kako RTS nezvanično saznaje na stadionu bilo skoro duplo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.