Katić: Vreme za sportsko navijanje

Izvor: B92, 16.Jun.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katić: Vreme za sportsko navijanje

Košarkaš Partizana Raško Katić rekao je da je krajnje vreme da se svi u Srbiji okrenu sportskom i fer navijanju.

Katić, koji zbog bolesti nije igrao u finalnoj seriji plej-ofa protiv Crvene zvezde, rekao je da uslovi u poslednjem meču nisu bili regularni.

Partizan je u Železniku sa 86:82 pobedio Crvenu zvezdu i ukupnim rezultatom 3-1 stigao do 11. uzastopne titule prvaka države.

"Ovo nije atmosfera u kojoj bi trebalo da se održavaju sportski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << događaji. Kada ne možes da dovedeš dete na utakmicu, onda to nisu stvari u kojima treba učestvovati. Ok je energija i podrška, ali lako je biti hrabar i gađati iz mase. Krajnje je vreme da se okrenemo fer i sportskom navijanju, bez bacanja flaša i gađanja igrača”, rekao je Katić.

Katić je u petak uveče u Železniku bio jedan od retkih koji je navijao za Partizan.

"Navijači Crvene zvezde i Partizana su fanatični, glupo je porediti koji su bolji, i jedni i drugi bi dali sve za svoj klub. Meni je 'crno-bela’ boja u srcu i šta god da se dogodi uvek ću navijati za Partizan”, dodao je Katić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.