Karte planule, grobari spremaju nezaboravnu ludnicu u Pioniru! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte planule, ''grobari'' spremaju nezaboravnu ''ludnicu'' u ''Pioniru''! (video)

Sutrašnji meč biće jedan od izuzetaka ove sezone kada je Partizan u pitanju.

Znate već da Partizan od ove sezone svoje mečeve kao domaćin igra u našoj najvećoj dvorani ''Štark Areni'', ali zbog zauzetosti te hale, sutra će rusku Lokomotivu Kubanj crno-beli dočekati u ''Pioniru''.

Meč između Partizana i Lokomotive Kubanj igra se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utorak od 20 časova, u okviru četvrtog kola Evrokupa, a posle prva tri, crno-beli imaju maksimalan učinak.

Ono što je već sada sigurno, to je da će Trinkijerijev tim sutra imati fenomenalnu podršku sa krcatih tribina, s obzirom da je Partizan večeras potvrdio da su sve karte za meč sa Lokomotivom - rasprodate!

Ako Partizan dobije i ovaj meč, ne samo da će se učvrstiti na prvom mestu na tabeli u svojoj grupi, nego će jednom nogom već sada zakoračiti u Top 16 fazu takmičenja.

-

BC Partizan TV: Rasprodat "Pionir" čeka @lokobasket https://t.co/URH3sO1YTt#KKPartizan #7DaysEuroCup

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) October 21, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.