Trinkijeri: Konačno u Beogradu, radujemo se punoj dvorani

Izvor: B92, 21.Okt.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Konačno u Beogradu, radujemo se punoj dvorani

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je uoči derbija sa Lokomotivom Kubanj da njegov tim dočekuje ekipu koja je jedan od kandidata za osvajanje trofeja.

Lokomotiva posle tri kola u grupi B ima dva trijumfa i jedan poraz, dok su crno-beli prvi sa maksimalne tri pobede.

"Igramo protiv jednog od glavnih kandidata za osvajanje trofeja ove sezone u Evrokupu. Tek nam je druga utakmica u Beogradu od početka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone u svim takmičenjima. Mnogo vremena smo proveli na putovanjima, igrajući utakmice na gostujućem terenu. Radujemo se što ćemo igrati pred punom dvoranom naših navijača. Daćemo sve od sebe da pružimo dobru igru protiv teškog protivnika", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Bek crno-belih Ognjen Jaramaz rekao je da njegov tim očekuje težak meč.

"Lokomotiva ima sjajan tim sa mnogo iskusnih igrača i sigurno su jedan od najjačih sastava u čitavom takmičenju. Sa druge strane, mi smo sezonu u Evrokupu počeli veoma dobro i verujem da smo u stanju da se nosimo sa svim izazovima koje utakmica nosi", istakao je Jaramaz.

Meč između košarkaša Partizana i Lokomotive igra se u utorak od 20 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić", zbog zauzetosti "Štark Arene".

Kapije će za ulazak navijača biti otvorene od 18 časova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trinkijeri jedva čeka susret sa favoritom za osvajanje Evrokupa!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da je Lokomitiva jedan od glavnih kandidata za osvajanje Evrokupa i dodao da će njegova ekipa u predstojećem meču dati sve od sebe da pruži dobru partiju..."Igramo protiv jednog od glavnih kandidata za osvajanje trofeja ove sezone u Evrokupu....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.