Kapiten je to zaslužio: Snima se dokumentarac o Saši Iliću (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2015, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten je to zaslužio: Snima se dokumentarac o Saši Iliću (VIDEO)

Miljenik navijača Partizana obeležio je poslednjih 20 godina domaćeg fudbala i ispisao neke od najvažnijih stranica klupske istorije crno-belih

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić prava je legenda kluba, ali i fudbaler o kojima gotovo svi navijači u Srbiji, bez obzira na opredeljenost, imaju lepo mišljenje. Igrama i ponašanjem na terenu godinama unazad predstavlja najsvetliju tačku crno-belih, a zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svega toga grupa poštovalaca odlučila je da snimi dokumentarni film o njemu.

Ilić je za prvi tim Partizana debitovao u Čačku pre 19 godina, a do danas je oborio veliki broj klupskih ali i ligaških rekorda. Navijači crno-belih su mu posvetili i pesmu, a Ilić na kraju prošle sezone rekao da još neće u penziju i trenutno se nalazi sa ekipom na pripremama na Tari.

“Kreće snimanje dokumentarnog filma o kapitenu FK Partizan, Saši Iliću... Igrač koji je obeležio poslednjih 20 godina srpskog klupskog fudbala... Sa velikim zadovoljstvom smo prihvatili da budemo deo sponzorskog tima na ovom projektu... Sale je to zaslužio...“, saopštio je Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost.

Ilić je sa Partizanom do sada osvojio čak 10 titula prvaka države, uz tri nacionala kupa. Imao je inostrane epizode u Selti, Galatasaraju, Salcburgu i Larisi, ali nigde nije pružao takve partije kao u Partizanu.



(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GROBARI, SPREMITE SE: Posle pesme, kapitenu Saši Iliću ukazana nova čast! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Jun.2015

Kapiten Partizana, legenda crno-belih ali i srpskog fudbala, čovek o kome i naviajči protivničkih klubova pričaju sa poštovanjem, koji je oborio brojne rekorde u domaćem fudbalu i u svom voljenom Partizanu i zato uopšte ne čudi ideja o snimanju filma o Saši Iliću! Pesmu je već dobio.. . Ilić...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.