Kalulu: Dali smo srce za Partizan, mi smo sami protiv svih

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 11:18

Kalulu: Dali smo srce za Partizan, mi smo sami protiv svih

Jedan od boljih pojedinaca u ekipi Partizana na 172. "večitom" derbiju je bio Aldo Kalulu.

Fudbaler crno-belih rodom iz Demokratske republike Kongo je bio strelac drugog gol, koji je doveo Partizan do prednosti.

"Bio je ovo moj drugi derbi od kada sam došao. Bili smo dobri i pored toga što smo prvi primili gol, brzo smo reagovali i izjednačili pre kraja poluvremena. U drugom poluvremenu pokušali smo da napadnemo i to smo i uspeli. Ipak, nakon crvenog kartona, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo je mnogo teže, ali dali smo srce i sve od sebe za Partizanov dres! Na kraju, odlazimo sa nerešenim rezultatom, imamo bod prednosti i moramo da ostanemo fokusirani na ono što je pred nama“, kaže Kalulu za sajt Partizana.

Crno-beli su u drugom delu meča ostali sa igračem manje, posle crvenog kartona Ksandera Severine.

"Sigurno da je mnogo teže braniti se sa 10 igrača nego sa 11, ali mislim da smo bili dobri. Naravno, bilo je puno centaršuteva, puno prilika za rivala ali, na kraju, rezultat je 2:2 i mi smo zadovoljni“.

Bila je sjajna atmosfera na utakmici, dok su fudbaleri Partizana imali podršku preko deset hiljada navijača.

"Drago mi je da sam ih video u tolikom broju. Potrebni su nam jer smo sami protiv svih! Nadam se da će doći i na utakmice kod kuće. Moram da ponovim - potrebni su nam više nego ikada

Partizan je i dalje na prvom mestu, ali još puno utakmica je pred nama.

"Da, nastavljamo da idemo napred, gledamo u trofej, a ne one koji su iza nas

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.