Kaltak najavio veliku borbu

Izvor: SandzakPress.net, 06.Apr.2019, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaltak najavio veliku borbu

Rukometaš Novog Pazara Armin Kaltak rekao je danas da njegov tim jedino borbenom igrom tokom cele utakmice može da parira Vojvodini, koju dočekuje u drugom kolu superligaškog plej-ofa. “Biće teško. Dosta smo se istrošili protiv Partizana, muče nas i povrede. Samo borbenom igrom, iz koje bismo razvili polukontre i kontre, možemo da se suprotstavimo šestostrukom uzastopnom šampionu države”, rekao je Kaltak. Novi Pazar je plej-of otvorio porazom od >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Partizana na domaćem terenu (27:32), dok je Vojvodina u Novom Sadu savladala pančevački Dinamo (24:19). “Imaju sjajnog Svetislava Verkića na golu, koji mnogo znači ekipi. Osim toga, igraju jaku odbranu i po meni su najveći kandidati za šampionsku titulu. Biće nam lakše uz podršku navijača, koja ne bi trebalo da izostane”, ocenio je Kaltak. Rukometna utakmica Novi Pazar – Vojvodina na programu je u subotu od 19 časova u dvorani Pendik.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Partizan dobio velika pojačanja pred plej-of, na vidiku još jedno?

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019

Nazire se ''svetlo na kraju tunela''?..Sumorno je za Partizan počelo ovo proleće, ali posle utakmice protiv Čukaričkog, Humskom su počeli da duvaju neki drugi, mnogo povoljniji vetrovi...Crno-beli su prekinuli seriju poraza, slavili su sa 3:2, a Zoran ''Bambi'' Tošić se konačno razigrao, posle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.