Partizan dobio velika pojačanja pred plej-of, na vidiku još jedno?

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dobio velika pojačanja pred plej-of, na vidiku još jedno?

Nazire se ''svetlo na kraju tunela''?

Sumorno je za Partizan počelo ovo proleće, ali posle utakmice protiv Čukaričkog, Humskom su počeli da duvaju neki drugi, mnogo povoljniji vetrovi.

Crno-beli su prekinuli seriju poraza, slavili su sa 3:2, a Zoran ''Bambi'' Tošić se konačno razigrao, posle više pauza zbog povreda ove sezone, i najavio da je spreman da u plej-ofu bude veliko pojačanje za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipu Sava Miloševića.

Sve je začinio i sa dva pogotka, a sutra će protiv Vojvodine u Novom Sadu pokazati da li je spreman da i u kontinuitetu pruža takve partije.

Drugo veliko ohrabrenje i veliko pojačanje u sastavu ekipe je i oporavak Đorđa Ivanovića, koji je nekoliko meseci bio van terena, propustio je i zimske pripreme, ali baš kao i Tošić, i on je protiv ''Brđana'' pokazao da je željan igre, da je silno motivisan da što pre nadoknadi propušteno u novoj sezoni.

Takođe, više nema dileme i da će novi šef struke crno-belih Savo Milošević mnogo češće ''bacati u vatru'' kapitena Sašu Ilića, nego što je to činio njegov prethodnik Zoran Mirković, a što je najvažnije, 41-godišnji Ilić i u tim godinama demonstrira kreativnost kakva bez njega u timu, Partizanu mnogo nedostaje.

Ni to nije sve, oporavlja se polako i Musa Ndžaj, zimsko ''otkriće'' Ivice Ilieva, koga tek treba da vidimo u takmičarskim utakmicama u dresu Partizana. I on je, poput Ivanovića, od zimus bio van terena, deluje da je njegov povratak veoma blizu i biće zanimljivo videti koliko ovaj fudbaler zaista može da pomogne crno-belima.

U svakom slučaju, u Humskoj se lakše diše posle meča sa Čukaričkim...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezdina "četvorka" Proleteru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2019

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali Proleter 4:0 (1:0) na kraju regularnog dela sezone u Superligi Srbije u kome je pažnju najviše privukao duel Vojvodine i Partizana u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.