PARTIZANOV VEZISTA GRMI: Ovakve STVARI ne smeju da se DEŠAVAJU! (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2018, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZANOV VEZISTA GRMI: Ovakve STVARI ne smeju da se DEŠAVAJU! (VIDEO+FOTO)

Crno-beli poraženi u Novom Sadu.

Neslavno su se fudbaleri Partizana oprostili od titule. Poraz na Karađorđu (1:2) od Vojvodine značio je oproštaj od odbrane šampionskog pehara, a utešni evrogol za crno-bele postigao je Marko Janković.

ĐUKIĆ: Cele sezone igramo po sistemu gore-dole (FOTO)

VESELINOVIĆ: Da ima više ovakvih mečeva, stanje u srpskom fudbalu bi bilo mnogo lepše

NASTAVAK USPEŠNE SARADNJE: Evropski VELIKAN želi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizanovog igrača! (FOTO)

- Morali smo da iskoristimo šanse koji smo imali i koje su bile stopostotne, a sa druge strane ne možemo da dozvolimo da ih olako primamo - istakao je Janković.

Bio je to četvrti pogodak sjajnog veziste, koga je u prethodnom prelaznom roku želeo francuski Amien.

- Ja sam neko ko u svojoj glavi uvek zna koliko može i koliko vredim bez obzira na situaciju i na trenutno stanje. U fudbalu kao i sportu dolazi do pada forme, što je i normalno, ali je najbitnije truditi se da se to prevaziđe. Ne obazirem se na negativne komentare, kao što ni posle pozitivnih ne poletim.

Crno-beli su meč završili sa desetoricom, posle isključenja Saše Zdjelara.

- Situaciju kod Zdjelara nisam dobro ispratio, bio sam na drugom kraju terena, pa zato ne mogu da komentarišem. Imajući u vidu da je sudio Milorad Mažić, pretpostavljam da zna šta radi - rekao je Marko Janković.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan - Marka Jankovića ne dotiču komentari...

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2018

Juče je bio svetla tačka u Partizanovom timu, postigao prelep gol, stvorio još par dobrih prilika, ali to nije bilo dooljno ni za bod u Novom Sadu...Fudbaler Partizana Marko Janković rekao je danas da je njegova ekipa u utakmici protiv Vojvodine morala da iskoristi prilike koje su joj se ukazale...

Nastavak na Sportske.net...

Kako je izgubljena titula Partizana...

Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2018

Ogledalo cele sezone. Kakav je bio od početka, takav je Partizan izgledao i u danu kad je matematički ostao bez titule. Poraz u Novom Sadu ozvaničio je rastanak sa trofejom koji su crno-beli bezmalo godinu dana čuvali, međutim, osim podsećanja da su u prvenstvu na izmaku branili šampionsko znamenje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.