Kako je Simonović doveo Zvezdu na prag novog spektakularnog preokreta! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2016, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Simonović doveo Zvezdu na prag novog spektakularnog preokreta! (video)

Jedan od najiskusnijih košarkaša Zvezde večeras je umalo režirao još jedan spektakularni preokret svog tima, koji bi crveno-belima doneo i drugu uzastopnu titulu prvaka Srbije. Ali, njegov rafal je zatajio u poslednjiim sekundama.

Kada je Partizan na četiri minuta do kraja utakmice poveo sa 15 poena razlike (67:52), izgledalo je da je pitanje pobednika rešeno.

Ali, Marko Simonović nije tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mislio, pa je iz minuta u minut počeo da rešeta koš crno-belih, kako u šutevima za tri poena, tako i sigurnim izvođenjem slobodnih bacanja.

On je najzaslužniji što je Zvezda uspela da uhvati priključak i dođe u priliku da dobije meč, ali je u samom finišu dva puta promašivao van linije 6.75 i tako prokockao priliku da izraste u pravog ''superheroja'' koji bi na spektakularan način doneo Zvezdi titulu.

U prilogu pogledajte nekoliko njegovih upečatljivih poteza u poslednjoj četvrtini.

Ovde je počeo da topi veliku prednost Partizana od 15 poena razlike...



A ovde je uz pogođenu trojku iznudio i petu ličnu grešku Novice Veličkovića, uz sigurno izvođenje penala.



Ali, u dramatičnom finišu mu je zadrhtala ruka...


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.