Kada se Bajbek vraća na teren?

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020, 12:20

Kada se Bajbek vraća na teren?

Navijači Partizana nestrpljivi...

Partizan je doveo Žana Kristofa Bajbeka kao potencijalno veliko pojačanje, ali je Francuz ubrzo doživeo povredu zbog koje je posle samo dva nastupa morao na pauzu.

Iako su prve prognoze ukazivale na veoma dugu pauzu, postoji mogućnost da napadač zaigra u nekon od preostalih utakmica u jesenjem delu sezone.

Na to ukazuje i činjenica da je Bajbek ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u trenažnom procesu, međutim on i dalje ide na terapije, pa će preskočiti predstojeću utakmicu protiv Čukaričkog, prenosi Sportski žurnal.

"Crno-beli" neće žuriti sa njegovim povratkom, posle Čuke slede dueli sa Voždovcem i Mladosti, te ostaje da se vidi hoće li Bajbek upisati neke minute u tim okršajima.

Aleksandar Stanojević je najavio rekonstrukciju tima ove zime, videćemo kako se tu uklapa 27-godišnji napadač...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan nema sreće sa napadačima, najboljeg zaustavila korona, ko će na "brđane"?

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020

Loše vesti za "crno-bele"...Partizan ove sezone baš nema sreće sa napadačima...Odlaskom Nemanje Nikolića i Umara Sadika, u konkurenciji za tim ostali su Žan Kristof Bajbek i Filip Holender, pa kako se Francuz ubrzo povredio, reprezentativac Mađarske se ustalio...Telegraf prenosi da je Holender...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.