Partizan nema sreće sa napadačima, najboljeg zaustavila korona, ko će na brđane?

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020, 15:13

Partizan nema sreće sa napadačima, najboljeg zaustavila korona, ko će na "brđane"?

Loše vesti za "crno-bele".

Partizan ove sezone baš nema sreće sa napadačima.

Odlaskom Nemanje Nikolića i Umara Sadika, u konkurenciji za tim ostali su Žan Kristof Bajbek i Filip Holender, pa kako se Francuz ubrzo povredio, reprezentativac Mađarske se ustalio.

Telegraf prenosi da je Holender pozitivan na koronavirus čije je simptome osetio nakon meča sa TSC.

On neće biti u konkurenciji za sastav "crno-belih" protiv Čukaričkog u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meču koji se igra u subotu od 16 sati.

Početkom sedmice se testiran i potvrđeno je da je inficiran virusom, posle čega je odmah izolovan od ostatka tima.

Jedini preostali napadač u timu jeste talentovani Nikola Štulić, pa ostaje da se vidi hoće li mu Aleksandar Stanojević pružiti priliku od prvog minuta.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Holender pozitivan na koronavirus

Izvor: RTS, 03.Dec.2020

Fudbaler Partizana Filip Holender pozitivan je na koronavirus. . Kako prenose beogradski mediji, mađarski reprezentativac osetio je simptome posle meča protiv TSC-a, u kojem je postigao dva gola, testiran je i nalaz je pozitivan...On je, shodno protokolu, u izolaciji i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.