KUVA U PARTIZANU: Stiže novi ‘Veseli’! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2016, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUVA U PARTIZANU: Stiže novi ‘Veseli’! (FOTO)

Aleksandar Džikić pravi tim na duže staze!

Nakon sedam novih košarkaša, na red je došlo i osmo pojačanje.
Kako prenosi portal “Sportando”, crno-beli dres će naredne sezone, po svemu sudeći, nositi Tomer Levinson, 16-godišnji Izraelac i košarkaš ekipe Ironi Nes Zina.
Levinson se nalazi skroz desno, sa brojem 4 (FOTO: FIBA) Mladi Izraelac, koji po predispozicijama i talentu neodoljivo podseća na ljubimca Grobara Jana Veselog, prošle godine je priključen >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prvom timu, a na Evropskom prvenstvu za košarkaše ispod 16 godina beležio je 14,6 poena, 11,1 skokova i 1.6 asistenciju po meču.
Igra na poziciji krila, a visok je 203 centimetra.
Partizan su ovog leta već pojačali Đorđe Majstorović, Uroš Luković, Stefan Birčević, Kenan Karahodžić, Frenk Robinson, Vil Hačer i Branislav Ratkovica.
Sources inside Serbia have confirmed that Israeli Tomer Levinson is in Belgrade on invitation from Partizan
— Sportando (@Sportando) August 29, 2016

The post KUVA U PARTIZANU: Stiže novi ‘Veseli’! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nije samo Izraelac, Partizan sprema još jedan potpis! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016

Spisak pojačanja crno-belih ovog leta očigledno nije zaključen. Još jedan transfer je blizu realizacije!..Preneli smo tokom dana da je talentovani izraelski košarkaš Tomer Levinson na meti Partizana i da bi 16-godišnji igrač trebalo u toku dana da se pojavi u Beogradu na pregovorima...Ali, to...

Nastavak na Sportske.net...

‘RAT’ VEČITIH: Zvezda krade pojačanje Partizanu? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2016, 09:30

Pored onog na parketu, koji još uvek nije počeo, Crvena zvezda i Partizan vode veliku bitku van njega, vezanu za pojačanja.. . Aleksandar Džikić je kao jedan od prioriteta za prestojeću sezonu stavio dovođenje plejmejkera iz redova Metalca Petra Rakićevića. Navodno, pregovori su se vodili, ali...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.