KRK: Određene sudije četvrtfinala

Izvor: B92, 16.Feb.2010, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRK: Određene sudije četvrtfinala

Žrebom u Kući košarke, u Beogradu, određene su sudije i delegati za četvrtfinalne utakmice Kupa Radivoja Koraća, koje se u Nišu igraju 18. i 19. februara.

Prvi meč koji se igra 18. februara između Partizana i Radničkog Basketa sudiće Saša Maričić (Kraljevo), Časlav Čukalović (Beograd) i Duško Sedlar (Novi Sad), odakle je i delegat Voja Vuković. Istog dana od 20.30 igraju Hemofarm - Metalac, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a sudiće Milija Vojnović (Bg), Branislav Mrdak (Bg) i Miodrag Ličina (Zrenjanin). Delegat je Senad Ramusović iz Beograda.

Utakmicu između Radničkog iz Kragujevca i OKK Beograda u petak, 19. februara u 18 sati sude Milivoje Juras i Milan Mažić iz Beograda, te Marko Pecelj iz Novog Sada, dok je delegat Siniša Jovanović iz Kruševca.

Poslednji četvrtfinalni susret izmedju Crvene zvezde i FMP-a, u petak od 20.30, vodiće Dragan Nešković iz Kraljeva sa Aleksandrom Glišićem i Urošem Obrkneževićem iz Beograda, dok je delegat Dragan Savić iz Kraljeva.

Finalni turnir za Kup Radivoja Koraća, koji brani Partizan, po treći put uzastopno igra se u niškom Čairu, a ulaznice su rasprodate.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Određene sudije za završni turnir Kupa Radivoja Koraća

Izvor: Sportal.rs, 16.Feb.2010

U utorak su žrebom u Kući košarke, u Beogradu, određene sudije i delegati za četvrtfinalne utakmice Kupa Radivoja Koraća, koje se u Nišu igraju 18.

Nastavak na Sportal.rs...

Određene sudije za Kup Radivoja Koraća

Izvor: NaDlanu.com, 17.Feb.2010, 10:44

BEOGRAD, 16. februara 2010. (Beta) - Danas su žrebom u Kući košarke, u Beogradu, određene sudije i delegati za četvrtfinalne utakmice Kupa Radivoja Koraća, koje se u Nišu igraju 18. i 19. februara. Susret Partizana i Radničkog Basketa, 18. februara u 18 sati, sudiće Saša Maričić iz Kraljeva,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Đokić: Učićemo od Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 17.Feb.2010

Prvog dana takmičenja Kupa Radivoja Koraća u četvrtak od 18 sati, sastaju se branilac trofeja Partizan i Radnički Basket iz Beograda, dok se od 20.30 igra meč između Hemofarma i valjevskog Metalca...Trener košarkaša Radnički Basket Boško Đokić izjavio je da njegova ekipa putuje u Niš na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.