Utorak, 16.02.2010.

18:15

KRK: Određene sudije četvrtfinala

Žrebom u Kući košarke, u Beogradu, određene su sudije i delegati za četvrtfinalne utakmice Kupa Radivoja Koraća, koje se u Nišu igraju 18. i 19. februara.

Izvor: B92, Beta

Default images

Prvi meč koji se igra 18. februara između Partizana i Radničkog Basketa sudiće Saša Maričić (Kraljevo), Časlav Čukalović (Beograd) i Duško Sedlar (Novi Sad), odakle je i delegat Voja Vuković. Istog dana od 20.30 igraju Hemofarm - Metalac, a sudiće Milija Vojnović (Bg), Branislav Mrdak (Bg) i Miodrag Ličina (Zrenjanin). Delegat je Senad Ramusović iz Beograda.

Utakmicu između Radničkog iz Kragujevca i OKK Beograda u petak, 19. februara u 18 sati sude Milivoje Juras i Milan Mažić iz Beograda, te Marko Pecelj iz Novog Sada, dok je delegat Siniša Jovanović iz Kruševca.

Poslednji četvrtfinalni susret izmedju Crvene zvezde i FMP-a, u petak od 20.30, vodiće Dragan Nešković iz Kraljeva sa Aleksandrom Glišićem i Urošem Obrkneževićem iz Beograda, dok je delegat Dragan Savić iz Kraljeva.

Finalni turnir za Kup Radivoja Koraća, koji brani Partizan, po treći put uzastopno igra se u niškom Čairu, a ulaznice su rasprodate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: