KRAJ: Partizan - Zirka 4:0, Melje Parni valjak! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Feb.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ: Partizan - Zirka 4:0, Melje Parni valjak! (VIDEO)

Pratite sva dešavanja sa nove kontrolne utakmice crno-belih na Kipru...

Ubedljiva pobeda Partizana protiv ukrajinske Zirke od 4:0, a OVDE pročitajte i detaljan izveštaj sa ovog prijateljskog meča.

UTAKMICA JE ZAVRŠENA!

90. minut - Ušli smo u posledenje trenutke ove utakmice. Partizan i dalje kontroliše dešavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na terenu, čeka se da sudija označi kraj utakmice.

85. minut - Još jedna dobra šansa za Partizan. Vladimir Đilas je ostavio loptu za Savu Petrova, ali je ovaj šutirao pravo u golmana Zirke. Ostaje 4:0...

83. minut - U toku je mirniji period utakmice, gde oba ekipa pokušavaju da stignu do gola, ali im to ne ide baš od ruke.

75. minut - Opasan nalet Zirke, ali nema počasnog pogotka za Ukrajince.

64. minut - GOOOOOL! Novi gol Đurđevića, ponovo asistencija Leonarda!

58. minut - GOOOOOL! Žestoki naleti Partizana krunisani su još jednim golom, ovoga puta Uroša Đurđevića! Asistent Leonardo.

56. minut - Velika šansa za Alena Stevanovića, posle brzog prodora i pravovremenog pasa Jankovića, ali nema gola!

55. minut - GOOOOL! Leonardo! Posle sjajne asistencije Parnog valjka i pravovremene asistencije Uroša Đurđevića!

49. minut - Šansa za Uroša Đurđević posle dodavanja Leonarda, ali brani golman Zirke.

Počelo je drugo poluvreme!

Partizan zasluženo vodi posle prvih 45 minuta igre. Od dve dobre prilike iskoristili su crno-beli jednu (Marko Janković na dodavanje Leonarda) i stigli do vođstva. Zirka je dosta organizovana, čvrsta ekipa koji je uglavnom pretila iz kontri. 

Kraj prvog poluvremena!

37. minut - GOOOOL! Partizan vodi! kao i maločas, isti akteri na delu, samo sada sa drugačijim ishodom. Leonardo je promešao odbranu Zirke, asistirao za Jankovića, a ovaj pogodio mrežu Ukrajinaca za 1:0.

34. minut - Najbolji napad crno-belih! Leonardo se dobro zagradio uz aut liniju, onda izbacio iz igre svog čuvara, "nosio" loptu do šesnaesterca, pa proigrao Marka Jankovića na petercu, ali ovaj za malo kasni da uklizavanjem smesti loptu u mrežu.

Pola sata igre je prošlo, bez ozbiljnih šansi za sada.

Partizan polako ali sigurni preuzima kontrolu. Više ima loptu u nogama i sve opasnije napada. Zirka se ograničila na kontre koje su za sada bezopasne...

22. minut - Vulićević dobro gađa sa dvadesetak metara, Ljopko brani. Probao je odmah potom i Janković iz daljine, pored gola...

20. minut - Leonardo jako loše tuče iz slobodnjaka sa 17, 18 metara. Bila je to zaista lepa prilika za dobrog izvođača slobodnih udaraca, što Leo svakako jeste, ali ovoga puta nije i Ukrajince uverio u to.

Partizan u prvih 15 minuta presingom pritiska zadnju liniju ukrajinskog tima, no fudbaleri Zirke se za sada dobro snalaze i čak se može reći lakše dolaze do gola od crno-belih...

13. minut - Namerno ili ne, tek Marko Janković direktno je gađao gol iz kornera i prilično namučio golmana Zirke Ljopku.

Malo toga vredno pomena u prvih pet minuta. Jedan korner i gužva u šesnaestercu crno-belih, posle koje je odbrana srpskog tima uspešno otklonila opasnost...

UTAKMICA JE POČELA!

Očekujemo svakog časa da utakmica počne...

Atlantas je arhiviran, idemo dalje! Fudbaleri Partizana od 15 sati imaju novu proveru na Kipru. Ovoga puta rival četi Marka Nikolića je ukrajinski prvoligaš Zirka. Iako se ne radi o zvučnom imenu, ovo bi trebalo da bude jedna od najjačih provera za Beograđane, s obzirom da se ovaj tim dosta dobro kotira na tabeli jakog ukrajinskog šampionata.

Partizan utakmicu počinje u sledećem sastavu: Kljajić, Vulićević, Miletić, Milenković, Ostojić, Everton, Kosović, Janković, Leonardo, Stevanović i Đurđević. Na klupi su: N. Stevanović, Marjanović, Petrov, Damnjanović, Đilas, Bogosavac i Bošnjak.

Ovaj meč kao i sve dosadašnje možete UŽIVO da gledate putem Jutjub kanala TV Partizan:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Partizan vodi na poluvremenu, proradio tandem ''Leo - Mesi''!

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2017

Crno-beli krunisali bolju igru tokom prvog poluvremena utakmice sa ukrajinskom ekipom Zirke...Kako smo objavili nešto ranije, ekipa Partizana danas od 15 časova ima novu proveru na pripremama na Kipru...Rival crno-belima je ukrajinska Zirka, a posle prvog poluvremena ekipa Marka Nikolića zasluženo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.