KONAČNO: Partizanu stiže pojačanje u KLJUČNOM delu sezone, u sastavu već protiv Igokee

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 16:11

KONAČNO: Partizanu stiže pojačanje u KLJUČNOM delu sezone, u sastavu već protiv Igokee

Dobre vesti za Željka Obradovića.

Mladi centar Balša Koprivica, koji je ove sezone odigrao samo deset utakmica u oba takmičenja, u završnoj je fazi oporavka i ukoliko sve bude u redu na raspolaganje treneru Željku Obradoviću mogao bi da se stavi već u ponedeljak, 10. aprila, protiv Igokee u Beogradu, u 25. kolu regionalne lige.

Dvadesetdvogodišnji košarkaš je početkom novembra zadobio prelom šake u duelu sa Panatinaikosom u Atini i posle dvomesečne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pauze 2. januara vratio se u tim u meču sa Zadrom.

Ipak, ubrzo posle duela sa hrvatskim timom Koprivici je dijagnostikovana mononukleoza i spekulisalo se da je pod znakom pitanja njegov povratak na teren do kraja aktuelne sezone.

Potencijalni reprezentativac Srbije se u međuvremenu vratio treninzima i u dogovoru sa lekarskom ekipom i stručnim štabom očekuje se da uskoro zauzme svoje mesto u timu i pomogne Matijasu Lesoru i Alenu Smailagiću na poziciji broj „pet“.

Koprivica je u ABA ligi prosečno beležio 7.8 poena uz 5.5 skokova i 0.8 asistencija, a u Evroligi 1.2 poena i 1.6 skokova.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.