Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLIKO PARTIZANU NEDOSTAJE LEONARDO: Grobari, da li Brazilac zaslužuje šansu protiv Budućnosti? (ANKETA)

Partizan je tokom većeg dela meča protiv Budućnosti bio nedorečen, i utisak je da nedostaje „završni pas“.
Upravo u tom segmentu prošle sezone prednjačio je Leonardo, koji je prvo poluvreme presedeo na klupi.
Iako je bilo mnogo problema sa jednim od najboljih stranaca u istoriji fudbala, nema sumnje da bi navijači itekako voleli da ga vide na terenu.
Da li je Leonardo „tajni sastojak“ koji bi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizanu mogao da donese trijumf protiv Budućnosti?
Recite nam vaše mišljenje.
Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.  
The post KOLIKO PARTIZANU NEDOSTAJE LEONARDO: Grobari, da li Brazilac zaslužuje šansu protiv Budućnosti? (ANKETA) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Poluvreme - Ne ide bez Leonarda, jalovi napadi Partizana

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2017

Prvih 45 minuta proteklo je baš onako kako su priželjkivali gosti iz Podgorice...Podgoričani hrabri, borbeni, agresivni, Partizan bojažljiv, bezidejan, nemoćan da stvori ozbiljniju priliku i pored konstantne terenske inicijative...U najkraćem, to je utisak posle prvog poluvremena večerašnje utakmice...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.