ĐUKIĆEV IZBOR PAO JE NA NJIH: Poznat sastav Partizana za Budućnost, jedno ime primetno nedostaje (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2017, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐUKIĆEV IZBOR PAO JE NA NJIH: Poznat sastav Partizana za Budućnost, jedno ime primetno nedostaje (SASTAVI)

Fudbaleri Partizana od 20:45 igraju protiv Budućnosti meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a poznati su sastavi dva tima.
Ono što je primetno na prvi pogled jeste to što se Leonardo nalazi na klupi. Iako je bilo očekivano, s obzirom na sve probleme koje su crno-beli imali sa Brazilcem, među kojima je i veliko kašnjenje na pripreme, činjenica je da su mnogi navijači potajno želeli da možda >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i najzaslužnijeg fudbalera za prošlosezonsku titulu vide na terenu.
Na golu će biti Filip Kljajić, na levom beku šansu je dobio novopridošlica Miletić, štoperski tandem činiće Ostojić i Ćirković, dok je desni bek rezervisan za kapitena Vulićevića.
U sredini terena svoje mesto našli su Everton, Janković, Mihajlović i Kosović, dok će za golove biti zaduženi Đurđević i Tavamba.
Na klupi se nalaze, pored Leonarda, Jovičić kao rezervni golman, potom Đuričković, Ilić, Jevtović, Pantić i Miletić. 

Partizan – Budućnost
Sastavi
Partizan:
Kljajić, Vulićević, Ostojić, Ćirković, Miletić, Everton Luiz, Kosović, Janković, Mihajlović, Tavamba, Đurđević.
Budućnost:
Mijatović, Raspopović, Mitrović, Simović, Tučević , Hočko, Mirković, Pejaković, Nikač, Vlaisalvljević, Terzić


The post ĐUKIĆEV IZBOR PAO JE NA NJIH: Poznat sastav Partizana za Budućnost, jedno ime primetno nedostaje (SASTAVI) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tandem Đu-Le vodi Partizan ka trećem kolu!

Izvor: B92, 11.Jul.2017

Ekipa Partizana savladala je sa 2:0 Budućnost u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona...Izabranici Miroslava Đukića slomili su optor gostiju iz Podgorice u drugom poluvremenu kada su postigli oba gola...Prvo je u 53. minutu sa bele tačke pogodio Đurđević, da bi posle samo 18....

Nastavak na B92...

KOLIKO PARTIZANU NEDOSTAJE LEONARDO: Grobari, da li Brazilac zaslužuje šansu protiv Budućnosti? (ANKETA)

Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2017

Partizan je tokom većeg dela meča protiv Budućnosti bio nedorečen, i utisak je da nedostaje „završni pas“.. Upravo u tom segmentu prošle sezone prednjačio je Leonardo, koji je prvo poluvreme presedeo na klupi.. Iako je bilo mnogo problema sa jednim od najboljih stranaca u istoriji fudbala,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.