KO TO TAMO PEVA: Fudbaler Partizana trčao za klupskim busom na „Marakani“! I to ne bilo koji (GALERIJA)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2017, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO TO TAMO PEVA: Fudbaler Partizana trčao za klupskim busom na „Marakani“! I to ne bilo koji (GALERIJA)

Neverovatno „treće poluvreme“ u Ljutice Bogdana.

Fudbaleri Partizana nasmejanih lica i uz pesmu su napustili stadion „Rajko Mitić“ gde su savladali Crvenu zvezdu sa 3:1 i izjednačili se sa večitim rivalom na čelu Superlige.

Jednom fudbaleru crno-belih nije, međutim, bilo do pesme neposredno posle utakmice. U opštoj euforiji ekspedicija kluba iz Humske zaboravila je u komšiluku rezervistu Petra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đuričkovića koji je morao da trči za autobusom do kapija stadiona!?

Simpatična scena, detalj kao u kultnom filmu „Ko to tamo peva“, koji dobija na zanimljivosti činjenicom da je Đuričković bivši fudbaler Crvene zvezde.

Sigurno je da su fudbaleri crno-belih zbog ovog propusta imali dodatni razlog za šalu i dobro raspoloženje jer nije mala stvar dati tri gola večitom rivalu na njegovom kućnom pragu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.