KO ĆE NASLEDITI STANOJEVIĆA? Oni su glavni kandidati za klupu Partizana! Grobari žele samo njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 22:53

KO ĆE NASLEDITI STANOJEVIĆA? Oni su glavni kandidati za klupu Partizana! Grobari žele samo njega

Tri velika imena na tapetu.

Nakon treće godine u nizu u kojoj je beogradski Partizan ostao bez i jednog trofeja klupu je napustio dosadašnji trener Aleksandar Stanojević. On je ovu odluku saopštio nakon poraza u finalu Kupa Srbije od Crvene zvezde, a odmah se i poteže pitanje ko će ga zameniti na klupi crno-belih. Na tapetu su nekoliko imena.

Kao što smo pisali pre nekoliko dana, glavni kandidat za novog trenera Partizana je aktuelni trener >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << TSC-a Žarko Lazetić, bivši asistent Miroslava Đukića u Humskoj i kratko v. d. trenera nakon njegovog odlaska.

Takođe se dosta spekuliše i o bivšem kapitenu crno-belih Mladenu Krstajiću koji se pre dva dana rastao sa izraelskim Makabijem iz Tel Aviva.

Podsetimo se, Kstajić je imao solidnu epizodu kao trener TSC-a, a svojevremeno je bio i selektor Srbije, koju je vodio na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Treba istaći i da se navijači najviše nadaju da će šansu dobiti živa legenda kluba Saša Ilić, koji je protekle sezone dobio otkaz u Čukaričkom nakn što je posle remija sa Partizanom izjavio da je njegov igrač, mladi štoper Kovačević, zaslužio crveni karotn prilikom jednog faula kao i da je Partizan nesrećno izgubio.

Bilo kako bilo, moraćemo da se strpimo do zvaničnog imenovanja Stanojevićevog naslednika u Humskoj 1. Jedno je sigurno, ko god da zauzme njegovo mesto, imaće jako težak posao. Pred crno-belima su evropske kvalifikacije ali i nova borba za titulu u domaćem prvenstvu. Pre svega čeka ih i rekonstrukcija igračkog kadra.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.