KLEO: ANTIĆU, EVO SOŠKE!

Izvor: Kurir, 05.Sep.2010, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLEO: ANTIĆU, EVO SOŠKE!

Još samo malo i eto Klea u špicu „orlova“! Brazilac Kleverson Gabrijel Kordoba ili jednostavno Kleo bio je juče gost ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije Ivice Dačića, prilikom čega je fudbaler

Još samo malo i eto Klea u špicu „orlova“!

Brazilac Kleverson Gabrijel Kordoba ili jednostavno Kleo bio je juče gost ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije Ivice Dačića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prilikom čega je fudbaler Partizana podneo zahtev za dobijanje srpskog pasoša. Najbolji strelac kvalifikacija za Ligu šampiona za desetak dana bi trebalo da dobije srpske papire, pa bi tako stekao pravo da nastupa za selekciju Srbije.

Nakon sastanka Brazilac je rekao da još nije razgovarao sa selektorom Radomirom Antićem na temu nastupanja za reprezentaciju Srbije, ali se nada da će doći do kontakta.

- Ovo je bio tek prvi sastanak i videćemo šta će biti dalje. Mogu samo da kažem da sam veoma radostan zbog svega ovoga. Nisam još imao prilike da razgovaram sa selektorom Antićem, a videćemo hoćemo li uopšte pričati. Gledao sam utakmicu protiv Farskih Ostrva, kad je selekcija Srbije pobedila 3:0, i bilo je stvarno dobro. U utorak uveče biću na stadionu Crvene zvezde, gde ću uživo posmatrati meč kvalifikacija protiv selekcije Slovenije za odlazak na Evropsko prvenstvo - rekao je Kleo.

Ministar Dačić juče nije bio raspoložen za razgovor s novinarima, već se putem obaveštenja obratio javnosti i istakao da će se potruditi da Brazilac što pre dobije srpsko državljanstvo, budući da je reč o vrhunskom sportisti. Kako je sastanak potpredsednika Vlade i delegacije Partizana bio zatvorenog tipa, sadržaj tog susreta donekle je otkrio sekretar stručnog štaba crno-belih Ljubiša Ranković.

- Kleo je podneo neophodne papire za dobijanje srpskog državljanstva, što bi na sledećoj sednici Vlade Republike Srbije trebalo da bude odobreno. Sve ide normalnom procedurom, niko ne vrši nikakav pritisak i postupak bi trebalo da bude gotovo za desetak dana. Naš fudbaler je srećan zbog mogućnosti da dobije srpske papire, nada se da će biti na raspolaganju nacionalnom timu, ali, naravno, selektor Radomir Antić je taj koji odlučuje - rekao je Ljubiša Ranković.

Dačić: Prvi put si u policiji?

Susret Brazilca Klea i ministra policije Ivice Dačića počeo je simpatičnim dijalogom, koji je nasmejao sve prisutne u kabinetu potpredsednika Vlade. Naime prilikom rukovanja Dačić se fudbaleru Partizana obratio šaljivom primedbom:

- Nadam se da ti je ovo prvi put da se nalaziš u policiji - rekao je Dačić, na šta se Brazilac nasmejao i uzvratio:

- Naravno da jeste.

Kleverson Gabrijel Kordova Kleo

* RoĐen: 9. avgust 1985. u Guarapuavi

* Visina: 187 cm

* TeŽina: 86 kg

* Pozicija: Napadač

* Karijera: Oliviješ Moskavide, Atletiko Paranense, Figuarense, Crvena zvezda, Partizan

* Broj na dresu: 9
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Ivica Dačić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.