KLADIONIČARSKI DAN (četvrtak): Prošao kec na odbojkašice, omanuli Liverpul i Marselj (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2015, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLADIONIČARSKI DAN (četvrtak): Prošao kec na odbojkašice, omanuli Liverpul i Marselj (VIDEO)

Budite danas uz nas i pratite najzanimljivije sportske događaje. Najave mečeva, kvote, rezime, predlozi...

To bi bilo sve za danas. Novo celodnevno druženje zakazujemo za sutra.

FUDBAL: Dosta iznenađujućih rezultata u mečevima Lige Evrope, koji su počeli od 21.05. Liverpul opet nije pobedio, bilo je samo 1:1 protiv Siona, pa su razočarani svi koji su igrali keca na kvotu 1,50, dok su se ovajdili oni koji su predvideli iks, jer su mogli da zaokruže >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvotu 4.00. Omanuli su još Marselj i Borusija, a vaše poverenje opravdali Viljarel koji je savladao Plzenj za keca na kvotu 1,55, dok je Krasnodar uz mnogo muke razoružao Gabalu 2:1, pa je prošao kec na kvotu 1,25.

ODBOJKA: Ženska reprezenatcija Srbije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, tako što je savladala Belgiju sa 3:1. Na taj način prošla je kvota 1,12.

Pol Onuaču! Midtjiland ima dva gola prednosti u Brižu. I gazi ka evropskom proleću.

Ubedljivih 25:11 za srpske odbojkašice u trećem sezu. Još jedan set nas deli od polufinala sa Rusijom.

Padaju golovi i na drugoim terenima. Rapid je u Minsku načeo Dinamo pogotkom Štefena Hofmana, Pione Sisto je Midtjilandu doneo prednost u Brižu.

Izjednačenje i u Rusiji. Gabala, koja je u kvalifikacijama na jedvite jade izbacila Čukarički, stigla je do izjednačenja na gostovanju kod Krasnodara - 1:1. Strelac je Dodo. Ko je bio na Gabalinom meču na Banovom brdu mogao je da svojim ušima čuje koliko se domaća publika sprdala sa njegovim kvalitetima. I zaista, nije izgledao kao ozbiljan fudbaler. Da se okrenemo drugim utakmicama, Leo Baptistao je načeo Viktoriju Plzenj i doneo prednost Viljarealu, Dris Mertens je probušio bunker Legije, pa Napoli u Varšavi ima 1:0.

Počelo je drugo poluvreme na utakmicama Lige Evrope. I odmah gol na Seltik Parku. Fernandao ponovo precizan, rezultat je 2:2.

Jedna lepa vest iz sveta odbojka. Ženska reprezentacija Srbije uspela je da se vrati posle izgubljenog prvog seta u četvrtfinalnom okršaju sa Belgijom na Evropskom prvenstvu. Posle 19:25 u prvom setu, drugi deo igre su rešile u svoju korist sa 29:27.

Gol i u Solunu. Robert Mak je pogodio za vođstvo PAOK-a nad Borusijom Dortmund. U Škotskoj Fernandao smanjuje zaostatak Fenerbahčea protiv Seltika na 1:2. Golu je prethodila velika greška Efetoborea Embrouza. Samo kratko da se vratimo na PAOK, kakav je to udarac bio Maka.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.