KK Partizan pozvao navijače da ispred Arene polože cveće i zapale sveće za žrtve napada u ...

Izvor: Beta, 04.Maj.2023, 13:12

KK Partizan pozvao navijače da ispred Arene polože cveće i zapale sveće za žrtve napada u ...

Košarkaški klub Partizan pozvao je navijače koji žele da odaju počast žrtvama napada u beogradskoj školi, da to učine polaganjem cveća ili paljenjem sveća danas od 18 časova "kod lopte ispred Beogradske arene ili kod spomenika košarci na Kalemegdanu".Košarkaši Partizana dočekaće večeras u Beogradskoj areni ekipu Real Madrida, u četvrtoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Crno-beli vode sa 2:1 u seriji koja se igra na tri pobede.Osam učenika i pripadnik obezbeđenja Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" ubijeno je u napadu koji je izvršio učenik sedmog razreda te škole. Šest učenika i jedna nastavnica su povređeni, a napadač je uhapšen.Iz kluba su naveli da na večerašnjoj utakmici neće biti muzike i propratnog programa, kao ni na Kalemegdanu gde će biti postavljen video bim.Utakmica između Partizana i Real Madrida igra se večeras od 20.30.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Beogradska Arena,   Košarka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Partizana zapaliće sveće i položiti cveće ispred Beogradske arene za žrtve napada u školi „Vladislav Ribnikar“

Izvor: Danas, 04.Maj.2023

Večerašnji meč između Partizana i Real Madrida (20.30), četvrti u seriji, možda i presudan za crno-bele za plasman na Fajnal-for, proteći će u senci tragedije koja se juče dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Nastavak na Danas...

Navijači Partizana ispred Arene odali počast stradalima u školi

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2023

BEOGRAD - Hiljade navijača Partizana odali su večeras ispred beogradske Arene cvijećem i svijećama počast stradalima u beogradskoj školi "Vladislav Ribnikar", gdje je učenik ubio devet osoba.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.