KAŽNJE ZA BRUTALNOST: Zbog udaranja vaterpoliste Partizana Hrvat Dobud tri meča van bazena

Izvor: Kurir, 29.Dec.2014, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAŽNJE ZA BRUTALNOST: Zbog udaranja vaterpoliste Partizana Hrvat Dobud tri meča van bazena

Dubrovački Jug će naredna tri meča igrati sa igračem manje u protokolu, jer nema pravo zamene za kapitena tima

Zbog brutalnog udaranja Marka Manojlovića na meču drugog kola Lige šampiona u Beogradu, vaterpolista Juga Nikša Dobud pauziraće naredne tri utakmice u najjačem evropskom takmičenju, a Dubrovčani će te mečeve igrati sa igračem manje u sastavu, pošto odlukom direktora >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Evrolige nemaju pravo da svog kapitena zamene drugim vaterpolistom.

Iskusni centar je pred kraj treće četvrtine pesnicom u glavu krvnički udario Manojlovića, a mladi igrač crno-belih završio je s razvaljenom arkadom i spreman za ušivanje.

Da stvar bude još gora, isti taj Dobud je 2012. na Evrpskom prvenstvu udario Filipa Filipovića. I Marka i Filipa centimetri su delili od ozbiljne povrede oka.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brutalna kazna za Hrvata koji je u bazenu udario vaterpolistu Partizana! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Dec.2014, 15:58

Iskusni Nikša Dobud izgubio je status kapitena i od sada će trenirati sa juniorima Juga

Nastavak na Telegraf.rs...

Jug bez milosti prema kapitenu: Dobud zbog udaranja igrača Partizana izbačen iz ekipe

Izvor: Sportal.rs, 30.Dec.2014

Nikša Dobud više nije kapiten vaterpolista Juga. Reprezentativac Hrvatske izbačen je iz prvog tima, a biće i novčano kažnjen. Uprava Juga donela je ovu odluku nakon velikog incidenta kapitena u utakmici sa Partizanom u Beogradu sredinom decembra, prenose hrvatski mediji...Podsećamo, Dobud je u...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.