Jovičić: Partizan neće tužiti Krstajića

Izvor: Blic, 27.Jan.2012, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: Partizan neće tužiti Krstajića

Fudbalski klub Partizan smatra “slučaj Krstajić” završenim i neće tužiti bivšeg sportskog direktora za klevete iznete pre i posle njegove smene - kaže za “Blic” Mile Jovičić, potpredsednik kluba iz Humske.

Podsetimo, i Jovičić se našao na udaru Krstajića zbog izjave da na račun kluba nije pojeo ni burek, na šta mu je on uzvratio "da se zna koliko je u Partizanu popio”.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Odlukama Upravnog odbora mi smo stavili tačku na priču o Krstajiću. Uručeno mu je rešenje o otkazu zato što je prekršio norme i pravila ponašanja u Partizanu. Nema potrebe da ga tužimo sudu ili fudbalskim instancama - rekao je Jovičić, dodajući da ni lično neće podnositi tužbu:

- Neću sa Krstajićem da polemišem, osim argumentima . Neka mu njegove izjave idu na dušu i savest.

Povezane vesti: Krstajić: Pozivam Đurića na televizijski duel Navijači Partizana: Đuriću, da li si svestan bruke koju nanosiš klubu? Plakati za Đurićevu smenu osvanuli i u Japanu /foto/ Nenad Bjeković razrešen sa mesta savetnika predsednika! Krstajić: Nastasić je poklonjen Fiorentini
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Krstajić zvanično smenjen

Izvor: B92, 27.Jan.2012

Mladen Krstajić je i zvanično smenjen sa funkcije sportskog direktora Fudbalskog kluba Partizan...Na oglasnoj tabli u klupskim prostorijama na stadionu pojavilo se saopštenje u kojem je navedeno da je Krstajić smenjen sa svoje funkcije, a mesto sportskog direktora ostaće upražnjeno do daljnjeg...To...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.