Krstajić zvanično smenjen

Izvor: B92, 27.Jan.2012, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić zvanično smenjen

Mladen Krstajić je i zvanično smenjen sa funkcije sportskog direktora Fudbalskog kluba Partizan.

Na oglasnoj tabli u klupskim prostorijama na stadionu pojavilo se saopštenje u kojem je navedeno da je Krstajić smenjen sa svoje funkcije, a mesto sportskog direktora ostaće upražnjeno do daljnjeg.

To nije jedina kadrovska promena u Partizano. Dužnost generalnog sekretara u narednom periodu obavljaće član Upravnog odbora Ratomir Babić, ali nije saopšteno da li će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od zvanično zameniti Darka Grubora, ili je to samo privremeno.

Babić se neće useliti u kancelariju Grubora, već će svoj posao vršiti iz fotelje u kancelariji koja je do sada pripadala Mladenu Krstajiću.

On je na pitanje novinara istakao da će Skupština kluba biti održana u februaru, ali da će biti pomerena nekoliko dana "zbog nekog praznika". U pitanju je dan državnosti Republike Srbije, 14. februara.

Fudbaleri Partizana trenutno se nalaze na pripremama u Izraelu gde će u subotu odigrati prvi pripremni meč. Rival "crno-belima" biće ekipa SKA Energija Habarovsk, koji igra u drugoj ligi Rusije i trenutno zauzima 13. mesto na tabeli.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.