Jovetić na ceni

Izvor: RTS, 24.Feb.2012, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovetić na ceni

Vlasnik italijanskog fudbalskog prvoligaša Fiornetine Andrea dela Vale izjavio je da je reprezentativac Crne Gore Stevan Jovetić njihov najbolji igrač i da će nastojati da ga zadrže o svaku cenu.

Jovetić je u januarskom prelaznom roku bio na meti premijerligaša Čelsija i Arsenala, a za usluge bivšeg napadača Partizana bio je zainteresovan i madridski Real.

"Jovetić je naš najvažniji igrač, centralna figura Fiorentine. Dela Vale familija ne želi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << još jednu kampanju oko njega. U fudbalu je sve moguć, ali stavili smo 'katanac' na njegov odlazak", rekao je Dela Vela.

On je dodao da i Jovetić želi da ostane i počne "novu eru u klubu iz Firence". Jovetić je 2008. iz Partizana prešao u Fiorentinu, a u oktobru prošle godine potpisao je novi petogodišnji ugovor sa "ljubičastima".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlasnik Fjorentine: Jovetić je naš najbolji igrač

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Feb.2012

Vlasnik italijanske Fjorentine Andrea dela Vale smatra da je Stevan Jovetić najbolji igrač tima sa stadiona Artemio Franki. U isto vreme je izjavio da će nastojati da po svaku cenu zadrži reprezentativaca Crne Gore.. . Jovetić je u januarskom prelaznom roku bio na meti premijerligaša Čelzija i...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.