Jovetić je naš najbolji igrač

Izvor: B92, 24.Feb.2012, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jovetić je naš najbolji igrač"

Vlasnik italijanskog fudbalskog prvoligaša Fiornetine Andrea dela Vale izjavio je da je reprezentativac Crne Gore Stevan Jovetić njihov najbolji igrač.

On je dodao da će nastojati da zadrže bivšeg fudbalera Partizana po svaku cenu.

Jovetić je u januarskom prelaznom roku bio na meti premijerligaša Čelsija i Arsenala, a za njegove usluge bio je zainteresovan i madridski Real.

"Jovetić je naš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najvažniji igrač, centralna figura Fiorentine. Dela Vale familija ne želi još jednu kampanju oko njega. U fudbalu je sve moguće, ali stavili smo 'katanac' na njegov odlazak", rekao je Dela Vela.

On je dodao da i Jovetić želi da ostane i počne "novu eru u klubu iz Firence".

Jovetić je 2008. iz Partizana prešao u Fiorentinu, a u oktobru prošle godine potpisao je novi petogodišnji ugovor sa "ljubičastima".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.